Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Pikkuruisia vauvanvaatteita

Blogissa on vietetty hiljaiseloa muutama kuukausi. En minä silti laiskotellut ole, älkää luulkokaan! Sokeripussin kokoinen vauva vaan on vaatinut osansa. Herra, jonka laskettu aika on tämän kuun viimeinen päivä, saapui perheeseemme jo elokuussa. 900 grammaa ihmeellistä ihmistä saa kenen tahansa unohtamaan blogipäivitykset - uskokaa tai älkää.

Pikkuihmisen syntymää odotellessa aloitin kuitenkin itseniylittämiskäsityön, peiton virkkaamisen. Tällä hetkellä se on vauvan peiton kokoinen ja tavoitteena on tehdä vielä toinen mokoma palleroita. Ihmeen terapeuttista tämäkin.
 En ole koskaan saanut aikaiseksi osallistua Nuppupeittokeräykseen tekemään keskosille peittoja sairaalaan. Omalle lapselle kuitenkin oman pienen nuppupeiton tein.

Vauvalle piti tietysti saada vaatteita, kun sairaalan vaatteet olivat niin ankeita ja ei siellä oikeastaan 34-senttiselle paljon mitään edes ollut. Kuvassa baby bornin päällä olevat vaatteet on vähän isommat kuin nuo muut. Ja nuken päällä saumat venyy ja paukkuu toisin kuin meidän vauvalla silloin.


 Muuten sitten ompelukset ovat olleet tällaista kalsari-käyttövaate -linjaa. Paitsi tietysti joululahjoiksi väsätyt jutut, joita on vino pino, mutta joista ei nyt oo kuvia, kun tontut niin kiireesti veivät ne paketoitavaksi.
 Tytöille velourpaidat. Tällaista alkoi tehdä mieli itsellekin, kun nämä on niin ihanan pehmoisia.Sokerina pohjalla mainittakoon, että pikkuherra on jo kolminkertaistanut painonsa. Kotiinpääsyn kunniaksi tein hänelle autobodyn ja haalarin.


Hei vaan kaikki!
3 kommenttia:

  1. Voi rakasta pikkuherraa! Kyllä on poika noin upeat kuteet ansainnutkin! Kaikkea hyvää teille. Keikkailen välillä teijän nurkilla open hommissa. Ens kerralla tuun kurkkaan teitä!

    VastaaPoista
  2. Tuu ihmeessä! Kuulinkin, että sut oli nähty ruokalassa ja se oli neidin mielestä perin omituista. :)

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ihanaa,että ootte nyt saman kurkihirren alla koko perhe... <3 -Kaikkea hyvää jatkoonkin ja lämmintä joulun odotusta! Terveisiä Taivalkoskelta. :) -A-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)