Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Kuvatutkielmia


Eilen pääsin taas varsinaiseen asiaan eli ompelemiseen. Myrkkysienistä syntyi paita. Ajattelin kuvata sen autenttisessa ympäristössä rytyssä ja mytyssä. Siltä varalta, että jos se kaverin tytöllä, jonne se on matkalla, ei koskaan pääsekään muuta kuin siisteihin pinoihin vaatekaappiin ja kauniisti laskosteltuna pyykkikoriin. ;)

Kokeilin myös haalareita pitkillä käännettävillä resoreilla, niin käyttöikä olisi pidempi. Nämä oli tarkoitus mennä kaverin pojulle, mutta mulla ei sattunut olemaan tarpeeksi ruskeaa resoria, niin näistä tuli tällaiset inspiraatiokappaleet. 
"Näytänköhän mä ihan tytöltä tässä myssyssä..."
Ärsytti, kun kaikki kypärälakit valui silmille, niin tein naperolle uuden. Ehkä vähän tyttömäinen pojalle tai sitten ei. En tiiä vielä.


Lopuksi vielä ohje puulattian kunnostuksesta. Ensin otetaan lautalattia esiin muiden kerrosten alta. Hiotaan se. Siivotaan pölyä. Kitataan. Hiotaan. Tässä vaiheessa viimeistään huomataan, että epäkeskohiomakone on verraton väline. Siivotaan pölyä. Pyyhitään rätillä. Maalataan. Hiotaan. Siivotaan. Maalataan. Ja valmista tuli. Helppoa kuin heinänteko.
6 kommenttia:

 1. Hienot nuo haalarit ja vautsi vau tuo lattia!! :)

  T. Anskukka

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Anskukkainen: Otatko nuo pöksyt? Sun pitää tulla hakemaan varvastuntumaa siitä lattiasta. Ai, että on mukava tepastella. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos lattianteko-ohjeesta, kirjoitin sen ylös vastaisuuden varalle! :)

  VastaaPoista
 5. Nää sun ompelemat vaatteet sai minutkin inspiroitumaan, kiitos siitä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiva Ami, jos sullekin iski inspiraatio. Tää on kivaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)