Sivut

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syystuulet toivat inspiraation

 
Tervehdys kaikille! Kesä meni, ja kun syystuulet alkoivat puhallella, otin ompelukoneen esiin, jotta pölyt lähtevät siitäkin. Yläkuvassa on naperolle ompelemani polvihousut, joissa on edessä kaitale, joka pitää henkselit paikoillaan. Herra viihtyi mainiosti näissä helteillä ja kylmemmällä säällä nämä ovat näppärät, kun pukee sukkikset pöksyjen alle.
Housuihin hupeni ainoa varastoistani löytyvä jokseenkin käyttökelpoinen kangaskappale, joka siis oli appiukon vanha kauluspaita 60-luvulta. Täytyi siis lähteä kangasostoksille. Ja tässä tulos:

 
Marimekon Räsymatosta tuli passelit sohvatyynyt rautasänkyyn, jota koristaa äitini virkkaama (!) päiväpeitto. Itselläni ei hermot riittäisi sellaiseen maratoniin.

 
 Eskarilainen halusi pilvipaidan. Ja pikkusisko sanoi perässä, että mullekin sitten sellainen taivaspaita. Pikkusiskon paita on jo leikattu ja valmistunee lähiaikoina.
 

 
Näistä tunnelmista ompelukoneen ääreen. :)

5 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita, Outi! Kyllä tekevä ja ahkera saa paljon aikaiseksi!

    VastaaPoista
  2. Inkku: Kiitos! Sulla on kyllä hieno profiilikuva. <3

    VastaaPoista
  3. Onpas mukavia vaatteita! Muistan vielä nuo housut paitana :). Oli juhlakuosi, kuten nytkin, sitähän se on juhlaa joka päivä pikkueemelin elämässä.

    Minkäs ikänen tuo teidän nuorempi eemeli olikaan? Muistanko oikein että täyttää vuoden tässä kuussa?

    t etelänserkut

    VastaaPoista
  4. Etelänserkut ovat ilmeisen hyvämuistista väkeä. :)

    Napero täyttää marraskuussa vuoden, aika iso mies jo.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)